Jaktfeber.no logo
Hjem
JegerprøvenJaktkursBli jegerprøveinstruktør

Kursene holdes av Jaktforeningen.no (Norsk Jakt og Friluftslivs Forening), som er medlem av Studieforbundet Næring og Samfunn. Deres instruktører har høy kompetanse innen all slags jakt og skyting. De har en av Norges beste resultater på jegerprøveeksamen. På skytedagen kan elevene bli med på ÅPEN SKYTEDAG og muligens vinne i trekningen av et gratis jegerprøvekurs. Under ÅPEN SKYTEDAG får både elever og alle andre veldig gode rabatter på våpen og annet utstyr.

Vi har kurs i alt du kan tenke deg innenfor jakt og skyting gjennom hele året. Viltmatkurset vårt er veldig populært!

Jaktforeningen.no er en av Norges største innen jegerprøvekurs. De søker deg som er nysgjerrig på å bli jegerprøveinstruktør eller som allerede er det. De tilbyr god lønn, stor frihet og gode arbeidsbetingelser.

Vi har mange års erfaring med egne ettersøkshunder og bistand med opptrening av ettersøkshund. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!

Her er det mulig å skrive om alt som har med jakt, fangst, skyting og friluftsliv å gjøre. En fin måte å bli kjent med andre med samme sunne interesse. Spør gjerne om alt mulig rart innenfor dette feltet.... her er det stor takhøyde :)) I skrivende stund har gruppen 4.300 medlemmer.

  • Ekstremt dyktig og et orakel når det gjelder alt innen jakt og våpen.Takket være Rune sto jeg på eksamen ved første forsøk. Anbefales på det sterkeste!

    Camilla F.
Relatert innhold
Jegerprøven

Jaktforeningen.no sine instruktører har høy kompetanse innen all slags jakt og skyting. De har en av Norges beste resultater på jegerprøveeksamen.

Åpen skytedag

Kom og prøv våpen fra Jakt og Friluft gratis. Barn i alle aldre kan delta dersom de er ifølge med foreldre eller foresatte. Mange barn synes dette er gøy. Alle som er på banen den dagen får «jegerprøveelev» rabatten Jakt og Friluft gir oss på våpen og utstyr. Vårt samarbeid med Jakt & Friluft genererer priser som ingen andre kan matche.

Ta kontakt i dag

Jaktfeber.no forbereder deg på beste vis til å bli en lykkelig jeger. Bare spør, vi hjelper deg med alt du trenger! Ta kontakt i dag!