Jaktfeber.no logo
Om oss

Om oss

JegerprøvenSe våre jaktkurs

Jaktfeber har over 25 års erfaring med jegerprøvekurs! Våre instruktører holder et meget høyt nivå med lang erfaring innen jakt og skyting.

Vi har stor takhøyde og meget gode resultater på alle typer kurs. Jegerprøvekurset vårt har en av Norges beste resultater på eksamen.

Vi har kurs i jegerprøven, rifleskyting, hagleskyting, simulatorskyting, praktisk jakt, ettersøk, ettersøkshunder, slakt, partering, viltmat, jaktreiser og safari. Tilbyr kurs for både privatpersoner, grupper og bedrifter.

Vi har drevet med jakt på heltid i flere ti-år og kan lære deg alt du trenger å vite. Kommer gjerne og holder kurs for dere i et jaktterreng nær dere.  

Vi holder til på Nøtterøy, men vi reiser gjerne til deg/dere for jaktopplevelser og kurs.

Ta kontakt via link på denne siden eller ring oss på telefon 412 20 102.  

Jaktfeber.no ble grûndet av Rune Kragebøl i 1999. Han har jaktet over store deler av verden og har over 40 års erfaring med jakt. Rune har vært blant de beste i landet innen jaktskyting og har over 25 års erfaring som jegerprøveinstruktør.

Jonas er jegerprøveinstruktør og har 20 års erfaring som skogsfugljeger med egne og andres fuglehunder. I dag jakter han skogsfugl, hjort, reinsdyr, rådyr og villsvin i både Norge og Sverige.

Laila er jegerprøveinstruktør med over 30 års erfaring med jakt, da med hovedfokus på storvilt de siste 25 år. Hun har også en fortid som aktiv DFS skytter på bane og felt.

Peder er jegerprøveinstruktør. Han har 20 års erfaring innen storviltjakt. Jakter for det meste reinsdyr og elg, men har også erfaring med rådyr, rype og annet type småvilt.

Eirik er jegerprøveinstruktør og har over 20-års erfaring med jakt og fiske. Han synes all jakt er spennende, men jakt på villsvin, rådyr og dåhjort med rifle står høyest.

Odd-Ivar er jegerprøveinstruktør og har mer en 40 års erfaring med forskjellige typer jakt. Det hele startet med Dunker og harejakt i oppveksten hjemme på Kongsvinger. Videre fortsatte han med elgjakt, rådyrjakt og skogsfugl med og uten hund. De ti siste årene er det blitt fuglejakt og prøver med egne vorsthere. I tillegg er han en friluftsmann som er så mye ute som han kan.

Bjørn Inge er jegerprøveinstruktør og har 25 års erfaring med jakt. Han har jaktet det meste i Norge, og litt i utlandet. Helt siden 18 års alderen har han hatt jakthunder, Drever og Norsk Elghund Grå. Fokuset hans er hunder og storvilt jakt. Har også vært DFS skytter helt siden midt på 90 tallet. Ellers er han så mye ute i naturen som det lar seg gjøre.

Leif Neri er jegerprøveinstruktør. Han startet med harejakt med dunker sammen med bestefaren sin. Jakt og fangst har vært en stor del av livet hans de siste 40 årene. Han jakter stort sett alt vilt i Norge, men bukke jakt og rådyrjakt med drever henger høyt.

Sindre jobber som børsemaker hos Jakt & Friluft i Arendal.Han er aktiv skytter innen hagle, rifle og pistol, og har instruert innenfor skyting i flere år. Konkurrerer også på internasjonalt toppnivå innen presisjons rifleskyting PRS over hele verden. Han har totalt over 30 internasjonale pallplasseringer de siste årene.

Runar jobber som sjef på børsemaker verkstedet til Jakt og Friluft i Arendal. Han har 20 års erfaring innen konkurranseskyting på internasjonalt nivå. 2 Norgesmester titler og 24 pallplasser internasjonalt.

Madelen er konkurranse skytter og har instruktør utdannelse i rifle- og feltskyting i Det Frivillige Skyttervesen(DFS). Hun trives med jakt på rådyr, hjort, reinsdyr og elg.