Jaktfeber.no logo
Kurs

Slakt og partering

Kurset tar for seg partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra oss. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse!

  • StedKurset denne gangen er på Tjøme. Vi kan holde kurs overalt i Norge. Tips oss gjerne om sauebønder som kan være interessert i et samarbeid rundt det.
  • Undervisningstid1800 - 2100
    1 kveld
  • Siste kursdag-
  • Pris1500 kr
    På forespørsel

Informasjon: Vi har over 30 års erfaring med slakt og partering, og tilbyr kurs for både grupper og enkeltpersoner. Vi kan holde kurs over hele Norge og kommer gjerne dit hvor du bor. Tips oss gjerne om sauebønder som kan være interessert i et samarbeid rundt dette. Målgruppe for kurset: Alle som driver med jakt og husdyrhold.

Henvendelse

* Må fylles ut